Krans van droogbloemen

Datum: 

11 november: 19.30-22u

Ga creatief aan de slag met Elisabeth van All Things Elisabeth. In deze workshop leert Elisabeth je een bloemenkrans te maken die als decoratiestuk in je interieur past. Zij werkt met bloemen en groen die mooi indrogen zodat je er thuis nog lang plezier aan hebt.

Elisabeth is floriste en verzorgt voor iedere opdracht een unieke bloemenstyling. Interieur is één van haar grote passies en in deze workshop brengt zij haar twee grote passies samen. Zo'n bloemenkrans is ideaal om het seizoen in huis te halen en je woon- of slaapkamer op te fleuren.

Je kiest zelf je bloemen ter plekke en gaat met het materiaal aan de slag. Het enige materiaal dat je zelf moet meenemen is een snoeischaartje. Voor deze workshop is geen ervaring nodig!

Deze workshop kost 55€ pp. Je kan inschrijven door te mailen naar sandra@destokvis.be. Je ontvangt dan de betalingsgegevens, je inschrijving is definitief na ontvangst van je betaling. Kan je er door omstandigheden jammer genoeg toch niet bij zijn, dan mag je iemand in je plaats sturen.