Koken met seizoensgroenten

Datum: 

26 mei 2018: 16u-20u

Dorien Knockaert, schrijfster van o.a 'Goed eten', en 'Thuiskomen' en mede-auteur van 'de Moestuin van Mme Zsazsa' komt opnieuw naar Stokvis om haar kennis en kooktips met ons te delen! Deze keer verdiepen we ons in de seizoensgroenten en maken we de perfecte maaltijdsalade.

In een eerste deel van de workshop geeft ze wat toelichting bij de geheimen van een trefzekere groentenkeuken.Welke seizoensgroenten zijn er? Wat moet je weten over pakweg kruiding of olie? Wat maakt een salade zo veel meer dan gewoon maar een salade?

Daarna gaan we met haar tips aan de slag, om af te sluiten met een deugddoende maaltijd! Uiteraard zal het ook mogelijk zijn om Doriens boek aan te schaffen, zodat je thuis gewoon kan verderlezen!

Deze workshop kost 45€ pp. Je kan je inschrijven door een mailtje te sturen naar sandra@destokvis.be. Je ontvangt dan een mailtje met de betalingsgegevens, je inschrijving is definitief na ontvangst van je betaling. Kan je er door omstandigheden jammer genoeg toch niet bij zijn, dan mag je iemand anders in je plaats sturen.