Koken met seizoensgroenten

Datum: 

26 mei 2018: 16u-20u

Maaltijdsalade: klinkt als een goed voornemen... maar ook een beetje als droge quinoa met olijven of als vettige pastastrikjes op een barbecuebuffet.
Maaltijdsalades worden niet altijd met liefde gemaakt, en daar wil Dorien Knockaert iets aan doen met een workshop in Stokvis. Ze brengt seizoensgroenten, granen en smaakmakers mee en leert je er charmante lunches en feestsalades van maken.
Dorien Knockaert is culinair journalist bij De Standaard en schreef de boeken Goed Eten, Thuiskomen en De Moestuin van Mme Zsazsa (samen met Kim Leysen). Eten moet voor haar gezond en duurzaam zijn, maar bovenal iets waar je blij van wordt.

Deze workshop kost 45€ pp. Je kan je inschrijven door een mailtje te sturen naar sandra@destokvis.be. Je ontvangt dan een mailtje met de betalingsgegevens, je inschrijving is definitief na ontvangst van je betaling. Kan je er door omstandigheden jammer genoeg toch niet bij zijn, dan mag je iemand anders in je plaats sturen.