Botanisch tekenen met fineliners

Datum: 

29 september: 13u-18u

Hou jij van bloemen en planten en volg je die hippe-planten-terrarium-trend van dichtbij? Betrap je jezelf er wel eens op dat je floraal getinte droedels aan het maken bent terwijl je gedachten elders zijn? Verhef je artistieke zijsprongetjes dan tot een hoger niveau dankzij de hulp van Debbie van Snow & Rose!

Met tekenmateriaal in de ene hand en allerlei bloemen/planten in de andere, gaan we aan de slag. We beginnen eenvoudig met enkele potloodschetsen tot we de ideale compositie gevonden hebben. Daarna volgt de uitwerking in inkt met behulp van handige fineliners.

De moeilijkheidsgraad bepaal je zelf: je kan eenvoudige, gestileerde illustraties maken, of - als je wat meer ervaring hebt - de lat wat hoger leggen en meer realistisch te werk gaan.

Deze workshop kost 45€ per persoon. Inschrijven kan door een mailtje te sturen naar sandra@destokvis.be. Je inschrijving is definitief na ontvangst van betaling. Kan je er door omstandigheden jammer genoeg toch niet bij zijn, dan mag je iemand anders in je plaats sturen/