Arabisch koken

Datum: 

26 oktober 2019: 16u-20u

Ben je ook helemaal gewonnen voor de Arabische keuken? Of wil je er graag kennis mee maken? Dan is deze workshop iets voor jou!

De rijke smaken en het heerlijke kruidengebruik van verse koriander, munt, platte peterselie,... kenmerken deze keuken en vullen onze Stokvis met geuren waarvan het water je in de mond komt.

De workshop wordt begeleid door Yara Al Adib, een Syrische dame met een ongelofelijke passie voor koken en voor haar cultuur. Een unieke kans voor ons om alle kneepjes te leren van een professional én om wat bij te leren over deze mooie cultuur!

Yara kookt, geeft ondertussen tips en uitleg, laat ons proeven, ruiken en voelen. Wij helpen hier en daar een handje, maar leren ondertussen vooral ontzettend veel bij.

Stilaan geraakt de tafel gevuld met tal van Syrische schotels en gaan we samen heerlijk tafelen!

Deze workshop kost 60€ pp. Je kan inschrijven door te mailen naar sandra@destokvis.be. Je ontvangt dan de betalingsgegevens, je inschrijving is definitief na ontvangst van je betaling. Kan je er door omstandigheden jammer genoeg toch niet bij zijn, dan mag je iemand in je plaats sturen.